Image

Hays

Working for your tomorrow

Maak kennis met Hays, de ultieme matchmaker voor jouw droomjob! 🤝✨ Wij plaatsen gekwalificeerde kandidaten bij de job die ze willen.

DATE OF ESTABLISHMENT

1968

NUMBER OF EMPLOYEES

100 - 500

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

33

Branches

Hays Antwerpen
Noordersingel 23 – ARC C4 2140 Antwerpen, Belgium

Hays Brussel
Louizalaan 326 1050 Brussel, Belgium
Hays Gent
Kortrijksesteenweg 1084 9000 Gent, Belgium
Hays Kortrijk
Brugsesteenweg 255 8500 Kortrijk, Belgium
Hays Brugge
Dampoortstraat 265 8310 Brugge, Belgium
Hays Diegem
Cullinglaan 2 1831 Machelen, Belgium
Hays Herentals
Atealaan 34 2200 Herentals, Belgium
Hays Louvain-la-Neuve
Rue Granbonpré 11 1435 Mont-Saint-Guibert, Belgium

Industries

Consultancy and Advisory HR and Recruitment Industry

Onze missie? Wereldwijd de perfecte match vinden voor elke job die er is! 💼🔍 Wij plaatsen gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Wij gaan hierbij dan ook tot het uiterste om deze persoon te vinden, en juist te plaatsen.

Al onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in een specifieke divisie. Hierdoor kunnen zij de kandidaten precies koppelen aan de juiste job. 

Met 8 kantoren over heel België staan we altijd klaar om kandidaten over het hele land aan een job te helpen. Onze divisies: Marketing, Sales, Office, Office Professionals, HR, Construction, Engineering & Technology, Purchasing & Logistics, IT, Banking & Insurance, Accountancy & Finance, Life Sciences, Retail & Legal - Kortom: er is voor elk wat wils!

We hebben niet één of twee, maar drie jaar op rij de Great Place to Work award gewonnen! 😎 En verdiend ook, want dit is wat je te wachten staat: Lekkere lunches, afterworks en leuke activiteiten. Oh, en hebben we je al verteld over de incentives en epic events die we organiseren? Ja, we weten hoe we de fun factor hier moeten verhogen! 

Bij Hays is health & wellbeing ook een prioriteit. Denk aan:  thuiswerkmogelijkheden, flexibele werkuren, healthy lunches en sportinitiatieven! Zo blijven we zowel fysiek als mentaal gezond 💪 Kunnen we daarbij een link leggen met een goed doel? Nog beter! 

Dus als je staat te popelen om je aan te sluiten bij een team dat draait om gezelligheid, geweldige mensen en je welzijn, solliciteer dan snel! 📩

Bereid je voor op een spannend avontuur met Hays! 🚀✨ Je bent nog 3 stappen verwijderd van jouw droomjob: 

Stap 1: Je hebt een informatief kennismakingsgesprekje met één van onze in-house recruiters. Hij/zij zal in een vrijblijvend gesprek jouw profiel leren kennen en dieper ingaan op jouw carrièrewensen. Zie jij de perfecte match met Hays? Dan gaan we verder met de procedure!

Stap 2: Tijd om één van onze toffe Branch Managers te ontmoeten. Hij/zij zal je alle details vertellen over de werking binnen het kantoor.

Stap 3: Een Experience Day! We nodigen je uit voor een halve dag vol leuke activiteiten, rollenspellen en een kijkje in de Hays-wereld. Je zal zelfs een praatje kunnen slaan met je toekomstige National Director en enkele collega's!

PS: Tijdens het volledige rekruteringsproces heb je ook altijd een partner die je doorheen alle stappen begeleidt. 🧑‍🤝‍🧑

Aan het einde van dit proces weet je of recruitment & Hays iets voor jou is! En als het van beide kanten een grote "HELL YEAH!" is, verwelkomen we je graag bij ons met een mooi contract! 🤝💼

Klaar om te beginnen aan dit avontuur? Solliciteer nu zodat we samen het startschot kunnen geven voor deze reis! 🚀

Hays biedt verschillende opleidingsmogelijkheden aan vanaf dag één. Zowel de nieuwe medewerkers als stagiairs worden ondergedompeld in de wereld van rekrutering. 

Vanaf jouw eerste dag bij Hays krijg je een onboarding. Gedurende de eerste maanden staan er afwisselend groep- & 121/individuele coachings op het programma om de ins- & outs van rekrutering te leren kennen. Zo ben je na een inwerkperiode helemaal klaar om de wereld van rekrutering te veroveren! 🔝

Maar daar stopt het uiteraard niet. De wereld staat niet stil dus onze medewerkers mee helpen evolueren is een must. Daarom blijven we doorheen hun periode bij Hays steeds opleidingen aanbieden.

Media

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image