Image

Flexso

Helemaal jezelf, bij Flexso

Wij zijn Flexso, experts in SAP

DATE OF ESTABLISHMENT

2004

NUMBER OF EMPLOYEES

500 - 2500

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

40

Branches

Flexso Kontich
Prins Boudewijnlaan 24A 2550 Kontich, Belgium
Flexso Gent
Gaston Crommenlaan 8 9050 Gent, Belgium
Flexso Lummen
Bosstraat 52 3560 Lummen, Belgium

Industries

Consultancy and Advisory Informatics Services Corporation

Flexso zet als toonaangevend SAP consultancy bedrijf volledig in op de nieuwste ontwikkelingen in bedrijfssoftware en bouwt mee aan de digitale economie van morgen. Met de nieuwste generatie software verbeteren we bedrijfspro­cessen en brengen deze naar het hoogste niveau. 76% van alle bedrijfstransacties gebeurt via SAP. Flexso heeft zowel nationale vernieuwers als internationale reuzen in haar portefeuille, verspreid over zo goed als elke sector (ArcelorMittal, ABInbev, Colruyt, KU Leuven, Engie, KBC, Lotus, Bayer, Audi,...). 

Waar innovatie lonkt, daar vind je Flexso. Ieder jaar ontvangen wij met open armen enthousiaste en gemotiveerde studenten voor een stage of job. Wij delen onze kennis en jij zet je eerste stappen in een boeiend avontuur. In een wereld die nooit stilstaat. Bij Flexso zit je goed én op de eerste rij.

Hier is iedereen hélemaal zichzelf, en dat is wat ons verbindt. We zijn een enthousiaste en gepassioneerde bende, gedreven door ondernemingszin en teamspirit. De blik vooruit en de voeten op de grond. Onze waarden en mensen vinden we belangrijker dan de cijfers. En de inspirerende projecten bij gerenommeerde klanten, die zorgen ervoor dat we elke morgen met goesting opstaan. Dat is werken bij Flexso.

Wil je graag deel uitmaken van ons sterk team? Laat van je horen en stuur jouw motivatie! We plannen vervolgens een eerste kennismakingsgesprek in via Teams en een eventueel 2e gesprek op kantoor zodat je de sfeer kan komen opsnuiven. Kom thuis in het Flexso huis! 🤗

Met je diploma vers op zak wil je er natuurlijk zo snel mogelijk invliegen! Hoe ziet de eerste periode er na de start uit?

  1. Vooraleer we je echt loslaten wacht er je nog een doorgedreven opleidingstraject ‘Junior Flexso Academy’ (september). Gedurende een praktisch opleidingsprogramma van 4 weken stomen enthousiaste collega's je helemaal klaar tot een volwaardige SAP consultant. Want goed begonnen is half gewonnen! 
  2. Natuurlijk gaat er niets boven praktijkervaring. Afhankelijk van de projectplanning draai je al heel snel mee om al doende te leren. Deze puzzel leggen we steeds in overleg zodat elke nieuwe uitdaging volledig past bij jouw interesses en sterktes. En uitdagingen, die hebben we hier in overvloed!
  3. Mentorship. Al van bij de kick-off wordt er een ervaren collega toegewezen die jou volledig wegwijs maakt in de wondere wereld van SAP. Hij of zij tekent samen met jou je persoonlijke roadmap uit die je de komende maanden/jaren zal gaan volgen. Deze mentor is altijd beschikbaar voor eender welke vraag je maar kan hebben. Maar ook bij alle andere collega’s kan je steeds terecht.

Of zoek je nog een fijne stageplaats waar je veel kunt bijleren en zelf een project kunt uitwerken? Bij ons word je een volwaardig deel van het team, en krijg je de ruimte om bij te leren en een echte bijdrage te leveren. We zijn heel benieuwd naar jouw frisse ideeën! Klaar voor de stage van je leven?

Media

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image