Image

Digitalum

e-Commerce & CX game changers

Digitalum ontwerpt, bouwt en onderhoudt unieke omnichannel e-commerceoplossingen op basis van Adobe Experience Cloud en SAP Commerce Cloud.

DATE OF ESTABLISHMENT

2018

NUMBER OF EMPLOYEES

25 - 100

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

1

Branches

Digitalum
Eurostraat 1 3500 Hasselt, Belgium

Industries

Informatics Services Corporation

Digitalum ontwerpt, bouwt en onderhoudt unieke omnichannel e-commerceoplossingen op basis van Adobe Experience Cloud en SAP Commerce Cloud, en dit voor zowel B2B- als B2C-klanten. Digitalum is ontstaan in 2018 en daagt de status quo in de markt uit met een snelgroeiend team van senior experts en een pragmatische, eerlijke aanpak die hun klanten een onovertroffen return biedt. De joker in het logo van Digitalum verwijst naar de ambitie om een echte troefkaart te zijn bij het uitbouwen van e-commerceoplossingen en het creëren van oplossingen voor het verbeteren van de klantervaring. Op die manier kunnen klanten hun strategische initiatieven zonder obstakels implementeren. Digitalum heeft kantoren in Lummen (B) en Gent (B) en is Adobe Bronze Partner voor Experience Cloud, SAP Silver Partner en SAP Recognized Expert voor SAP Commerce.

Wij doen alles om jou een flexibele en veilige werkomgeving op basis van vertrouwen te geven. Wij verschuilen ons niet achter regeltjes en structuren. Respect en waardering dragen wij hoog in ons zelfsturend vaandel!

Eerst zal je een kennismakingsgesprek hebben met de HR-verantwoordelijke. Indien dit vlot verloopt zal er een technisch gesprek volgen met enkele collega('s) binnen Digitalum. 

Na een positieve afloop ontvang je natuurlijk van ons een mooi loonvoorstel en kennismaking met het management.

Iedere medewerker heeft bij ons een budget van 5 opleidingsdagen per jaar. Maar dit kan natuurlijk ook per persoon bekeken worden. 

Stel dat je meer opleiding nodig hebt, coaching, opleidingsplatformen,… kan dit allemaal in orde gebracht worden voor jou.