Image

Cegeka

In close cooperation

Cegeka is een toonaangevende Europese aanbieder van ICT-oplossingen die streeft naar optimale klantgerichtheid.

DATE OF ESTABLISHMENT

1992

NUMBER OF EMPLOYEES

2500 - 10000

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

19

Branches

Cegeka
Kempische Steenwege 307 3500 Hasselt, Belgium

Industries

Informatics Services Corporation

Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van ICT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

Binnen de Cegeka-organisatie is Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-tobusiness markt. Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg. Cegeka Business Solutions is het Europese Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365-oplossingen en Smartschool is het digitaal schoolplatform in België, bedoelt ter ondersteuning van de samenwerking
tussen scholen, leerkrachten, leerlingen en ouders.

Cegeka telt meer dan 9.000 medewerker met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk,
Roemenië, Moldavië, Italië, Tsjechië, Slovakije, Zweden en Griekenland, met een geconsolideerde omzet van bijna 1 miljard euro (in 2023). 

Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt.

 

Media