Image

buro Nexus

buro Nexus is een technisch consultancy bureau dat zich voornamelijk richt op project sourcing.

DATE OF ESTABLISHMENT

2015

NUMBER OF EMPLOYEES

25 - 100

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

1

Branches

buro Nexus Antwerpen
Uitbreidingstraat 10 2600 Antwerpen, Belgium
buro Nexus Gent
Dok-Noord 4D/003 9000 Gent, Belgium

Industries

Construction Chemical Consultancy and Advisory Water, Energy and Environment Pharmacy Industrial Sector Metals Industry Manufacturing Industry

buro Nexus is een technisch consultancy bureau dat zich voornamelijk richt op project sourcing. Na het aftoetsen van de persoonlijke waarden en normen van nieuw talent, gaan wij steeds op zoek naar een ideale match bij onze klanten. Wij hebben momenteel een uitgebalanceerd team van consultants om elk project succesvol te ondersteunen en vervullen. We streven naar het hoogste kwaliteitsniveau voor zowel professional als klant. Bij buro Nexus staan we garant voor een open, transparante en no nonsense communicatie met wederzijds respect. 

De kernwaarden die we binnen buro Nexus hanteren zijn:

  • Samen groeien (meebouwen aan de toekomst)
  • Verrassen met de WOW-factor
  • Focus loont
  • Willen winnen (jou op de juiste werkplek krijgen)

Na een sollicitatie belt een persoonlijk contact je op. Vervolgens wordt er een eerste gesprek ingepland. Tijdens dit eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we de mogelijkheden binnen buro Nexus. Is er een match? Dan plannen we graag een 2e ronde in. Dit kan op locatie bij een klant plaatsvinden, of bij ons op kantoor. Als alle hokjes zijn afgevinkt, kijken we of we met elkaar in zee willen gaan. Er zal een voorstel overgemaakt worden. Van zodra je groen licht geeft, gaan we over tot de ondertekening van het contract en verwelkomen we je in ons team. 

Stilstaan is achteruitgaan! Bij buro Nexus zijn we ervan overtuigd dat iedereen zichzelf moet blijven ontwikkelen. ‘’Samen Groeien’’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. Om deze kernwaarde te verwezenlijken, biedt buro Nexus diverse opleidingen aan om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Deze opleiding volg je naast je project, dus dat betekent werken en leren tegelijkertijd... Je begint met het werken op jouw huidige niveau en na het behalen van je opleiding, bieden wij vele doorgroeimogelijkheden aan.

Media

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image