Image

Bank Van Breda

Belgische bank voor ondernemers en vrije beroepen met hoofdzetel in Antwerpen.

DATE OF ESTABLISHMENT

1930

NUMBER OF EMPLOYEES

500 - 2500

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

1

Branches

Bank Van Breda
Ledeganckkaai 7 2000 Antwerpen, Belgium

Industries

Banking and Insurance

Als dé Belgische bank voor ondernemers en vrije beroepen, gaan we helemaal voor de opbouw, het beheer en de bescherming van het vermogen van onze klanten. Waar hard wordt voor gewerkt, verdient de beste zorg.

Verwacht je niet aan een doorsnee bank. De open, warme en bruisende cultuur maakt ons menselijk. Voor elkaar en de ondernemers en vrije beroepen waarvoor we ons inzetten. Met ruimte voor persoonlijke en professionele groei, verantwoordelijkheid en kansen. Persoonlijk zijn we zeker. Functietitels geven e-mailhandtekeningen de nodige zakelijkheid, intern gaan we voluit voor mekaars voornaam. Het familiale maakte ons mee groot. Het familiale is wat ons verbindt.

  1. Geef je interesse aan of solliciteer op een van de vacatures.
  2. Zien we een match? Dan zal je uitgenodigd worden bij je directe leidinggevende(n) voor een gesprek. Geen kruisverhoor, maar een goed gesprek om jezelf, wat je kunt en wie je bent toe te lichten.
  3. Assessment door extern bureay dat peilt naar je inhoudelijke sterktes en fit met ons bedrijf.

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn quasi een garantie in onze uitdagende jobs. We hebben heel wat functies waarin jij expert kan worden. Aan menselijk contact en een stimulerende werksfeer geen gebrek. Je tekent voor een gevarieerde loopbaan met heel wat uitdagende mogelijkheden om jezelf in de breedte en de diepte te blijven ontwikkelen.

Media

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image