Image

ArcelorMittal

Staal, deel van je leven.

Het creëren van innovatieve en duurzame staalproducten voor een brede waaier van dagelijkse toepassingen is waar wij voor staan.

DATE OF ESTABLISHMENT

1962

NUMBER OF EMPLOYEES

2500 - 10000

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

27

Branches

ArcelorMittal
John Kennedylaan 51 9042 Gent, Belgium

Industries

Chemical Water, Energy and Environment Industrial Sector Informatics Services Corporation Metals Industry Transportation and Logistics Industry

Auto’s, windturbines, designwoningen… overal waar je kijkt zie je het staal van ArcelorMittal Gent. Het creëren van innovatieve en duurzame staalproducten voor een brede waaier van dagelijkse toepassingen is waar wij voor staan. Onze sterke punten zijn duidelijk: we werken met hoogopgeleide professionals, staan dicht bij onze klanten en onze infrastructuur maakt samenwerking met complementaire sectoren mogelijk. Daarnaast wordt ons staal ook gezien als de hoeksteen van een circulaire economie en als basismateriaal voor hernieuwbare energie. 

Zonder ArcelorMittal, een van de grootste staal- en mijnbouwbedrijven ter wereld, zou je wereld er compleet anders uitzien. Staal is overal. En ons staal kan door jou worden gemaakt! Vervoeg ons team en ga aan de slag met de meest innovatieve technologieën van vandaag. 

Hoe verloopt de selectieprocedure?

  • Online applicatie
  • Kennismakingsgesprek met HR en je toekomstige collega (geen assessment)
  • Eindselectiegesprek met hoofd van HR en de afdeling
  • Contractvoorstel

Werken bij ArcelorMittal (AMBE), dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en de mogelijkheid om een internationale carrière uit te bouwen. We geven talent alle ruimte om open te bloeien met een op maat gemaakt trainingsprogramma. Je komt terecht in een team van dynamische mensen die dag in dag uit werken aan verbeteringen op alle vlak en met baanbrekende technologieën.

Media

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image