Image

AMOTEK Technologies

We Love Technology | We build & invest in Technology #finance #engineering #IT #business

AMOTEK Technologies is a growth partner for fast growing companies with expertise in IT & Engineering, Finance and Business. AMOTEK

DATE OF ESTABLISHMENT

27-05-2020

NUMBER OF EMPLOYEES

25 - 100

NUMBER OF ACTIVE COUNTRIES

4

Branches

AMOTEK Technologies
Veldkant 37b 2550 Kontich, Belgium

Industries

Consultancy and Advisory

Innovatieve ideeën maken ons gelukkig. We zijn altijd te vinden voor een team-up met startende ondernemers, zodat we onze projecten kunnen laten zien en die van jou kunnen leren kennen.

Laat ons investeren in uw plannen, onze expertise en netwerk delen en samen impact maken.

Impact en persoonlijke ontwikkeling. Dit is wat werken voor AMOTEK-technologieën betekent.

Wij geloven dat door plezier te hebben in het werk, doelen makkelijker behaald kunnen worden. We creëren een leuke werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt. Een werkplek waar iedereen met een lach op het gezicht komt.

Het doel van ons, Amotekkies, is om impact te creëren. We willen impact creëren op onze collega’s, klanten, partners en de samenleving door het best mogelijke werk te leveren.

Bij AMOTEK technologies is het belangrijk dat iedereen zijn persoonlijke vaardigheden kan ontwikkelen. We houden ervan om te blijven leren en we vinden het belangrijk dat onze collega’s dat kunnen.

AMOTEK bestaat uit verschillende takken met expertise. Als consultancy bedrijf werken we samen met verschillende klanten en bieden we expertise binnen IT sector, Business consulting & finance.

  1. Telefonisch kennismakingsgesprek
  2. Fysiek of online sollicitatiegesprek 
  3. Telefonische updates

Interne/Externe training: 

We bieden interne training aan om onze werknemers op te leiden in specifieke technologieën, tools of processen die relevant zijn voor hun werk. Deze training kan worden gegeven door interne experts. Dit kan variëren van technische trainingen tot leiderschaps- en managementontwikkeling. 

Certificeringen: 

Certificeringen zijn een belangrijke manier om de vaardigheden en kennis van professionals te valideren. De certificaten zijn afhankelijk van persoonlijke groei en noden bij de klant.

Workshops en seminars:

We organiseren maandelijkse workshops, seminars en conferenties om medewerkers op de hoogte te houden van de nieuwste trends, technologieën en best practices in de branche. Deze evenementen bieden mogelijkheden voor leren, netwerken en het uitwisselen van kennis.

Mentorschap en coaching: 

We bieden mentor- of coachingsprogramma's waarbij ervaren professionals samenwerken met nieuwkomers of junior-medewerkers om hen te begeleiden en te ondersteunen bij hun professionele groei en ontwikkeling.

Postacademische opleidingen: 

Voor wie geïnteresseerd is in verdere academische groei, bieden we ook ondersteuning bij postacademische opleidingen, zoals een masteropleiding of een MBA. Dit kan zowel financiële als flexibele werkschema's omvatten.

Media

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image